PRIJAVI SE NA PRIJEMNI ISPIT

  • klavir, gitara, harmonika, violina, violončelo, flauta ,klarinet, saksofon i truba  – Centralna škola-Zenica;
  • klavir, gitara, harmonika, flauta i violina – Područno odjeljenje – Kakanj

Obzirom na trenutnu situaciju, proglašenja pandemije COVID-19 u ZDK i mjerama nadležnih koje su poduzete radi zaštite stanovništva, prijemni ispiti će se prilagoditi datim okolnostima  u dane prijemnog ispita.

Nakon popunjene forme, pritiskom na dugme POŠALJI PRIJAVU Vaša prijava će biti uspješna. Potvrdni mail o prijemu prijave će Vam biti automatski poslan na mail adresu koju ste upisali prilikom popunjavanja online prijave. Ukoliko niste primili email o potvrdi Vaše prijave molimo Vas da provjerite SPAM folder vašeg email accounta.

 ZA UPIS U PRIPREMNI RAZREDmogu se prijaviti učenici koji u Junu 2020. god. završavaju drugi (II) razred redovne osnovne škole. Uz prijavu putem stranice, roditelji su dužni poslati u formatu slike kopiju rodnog lista djeteta, kao i sliku o završenom I razredu redovne škole iz đačke knjižice redovne škole, kao dokaz o odgovarajućem uzrastu za upis.

ZA UPIS U PRVI (I) RAZREDmogu se prijaviti učenici koji u Junu 2020.god. završavaju treći (III) razred redovne osnovne škole. Uz prijavu putem stranice, roditelji su dužni poslati u formatu slike kopiju rodnog lista djeteta, kao i sliku o završenom II razredu redovne škole iz đačke knjižice redovne škole, kao dokaz o odgovarajućem uzrastu za upis.

 

Nakon isteka roka za prijavu za prijemni ispit, na stranici škole će se objaviti konačni spisak prijavljenih kandidata, kao i način i termin polaganja prijemnog ispita u zavisnosti od gore navedene situacije, kao i uputa i instrukcija resornog Ministarstva za upis učenika u I razrede za šk.2020/2021.godinu.

Formular za prijavu možete popnuti na ovom LINKU!